Boek Bayernmän bij Oktoberfestbands.nl

Bayernmän boeken

Bayernmän boeken voor een optreden? Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager- en Duitse artiesten kunt boeken.
Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren of de kosten van de band Bayernmän.


Bayernmän bestaat uit muzikanten die allen een jarenlange staat van dienst hebben in het Zuidduitse Oktoberfestgenre. Stuk voor stuk sympathieke muzikanten die met ziel en zaligheid op de bühne staan om maar één opdracht te vervullen: een nieuwe betekenis geven aan het woord feest! De opbouw van deze band is modulair hetgeen wil zeggen dat ze op elk soort evenement in te passen zijn. Te boeken van 3 personen, maar ook 4 of 5 personen. Sterker nog, wenst u een blazerssectie of zangeres erbij? Alles is mogelijk!

Het repertoire van Bayernmän is toegespitst op het Oktoberfest of Duitse Bierfest; d.w.z. échte Duitse schlagers, Duitse meezingers, Volksstümlich of ballermann hits.
Voeg hier Alpenrock, Apresski en actuele hits aan toe en je hebt een Oktoberfest band pur sang! De band is te boeken voor Oktoberfesten, bedrijfsfeesten, Duitse feestavonden, Open Air events, maar door hun flexibiliteit ook in te passen in cafe's of kleinere zalen. Bent u enthousiast? Wij ook!


Wilt u ook Bayernmän boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Bayernmän boeken, Bayernmän inhuren, prijs Bayernmän, Oktoberfestband Bayernmän, Oktoberfeest band Bayernmän, Bayernmän Duitse feestband, management Bayernmän, boekingen Bayernmän, artiestenburo Bayernmän, artiestenbureau Bayernmän, goedkoop Bayernmän, Duitse Schlagerband

Speeltijd

3 x 60 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed