Boek AlpenFever bij Oktoberfestbands.nl

AlpenFever boeken

Alpenfever boeken voor een optreden? Oktoberfestbands.nl is hét meest gespecialiseerde artiestenburo voor Duitse zangers, bands en acts. Op deze pagina treft u alle relevantie informatie aan over het boeken van Alpenfever.


AlpenFever, zo klinkt de bandnaam van deze twee volbloed muzikanten.
Sind 2007 zijn deze twee broers succesvol onderweg in de wereld van de ‘Volkstümliche Musik’. Reeds op zeer jonge leeftijd verloren zij hun hart aan de ‘Tiroler Volksmusik’ en in het bijzonder aan de muziek uit het Zillertal.

Het duo heeft grote podiumervaring en zijn ze als ‘de beste’ op elkaar ingespeeld.
Een ‘AlpenFever-Bühnenprogramm’ is dan ook een feest voor jong en oud: pompende Polka’s, vlotte Boarischer’s, stemmige walsen, bekende Duitse en Oostenrijkse schlagers maar zeker en vast ook actuele stemming- en après-ski hits staan op de playlist van AlpenFever. Deze (kleine) partyband staat dan ook garant voor de échte Tirolersfeer op vele podia en is daardoor zeer geliefd in binnen- en buitenland!

Sinds de zomer van 2013 is AlpenFever onder contract bij het bekende platenlabel ‘Tyrolis’ uit Oostenrijk. Hun nieuwste album ‘Aus meinem Herz lacht die Musik’ werd recent met veel succes uitgebracht, dat blijkt ook uit het feit dat de 2 broers reeds enkele weken op ‘Nr.1’ stonden in de ‘Volksmusik-Hitparade’ in zowel Duitsland als Oostenrijk. Hun nieuwste videoclip ‘Wenn I mit mei’m Mad’l tanz’ werd in het voorjaar van 2015 gelanceerd op dé Volksmuziekzender ‘FOLX TV’ en is vervolgens te zien en te horen op verschillende andere televisiestations. Dat belooft en smaakt zeker naar meer! Laat u verrassen door de enige échte ‘AlpenFever-Sound’!


Wilt u ook Alpenfever boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!
Flash is required!

Keywords:

Alpenfever boeken, prijs Alpenfever , management Alpenfever , Duits feest Alpenfever , Oktoberfestband Alpenfever , Duo Alpenfever , artiestenburo Alpenfever , artiestenbureau Alpenfever, boekingen Alpenfever , optreden Alpenfever

Speeltijd

3 x 60 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed