Boek Aischzeit bij Oktoberfestbands.nl

Aischzeit boeken

Aischzeit boeken voor een optreden? Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse feestbands en Oktoberfestzangers kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie over het boeken of inhuren van Aischzeit.

 

Jong, onbezonnen maar op een erg veelzijdige manier presenteren deze zuidduitse rasmuzikanten zich tijdens hun optredens in heel Duitsland en de Benelux. Het publiek krijgt een onvergetelijke show voorgeschoteld met veel vertier: grappige shows met wisselende outfits, briljante grappen én een gevarieerd programma dat bestaat uit opzwepende muziek en perfecte meerstemmige zang. Zij deinsen er niet voor terug om zich in het midden van de zaal te begeven.

Aischzeit stelt zeer hoge eisen aan een uitgebreid instrumentarium: Ze hebben een scala aan instrumenten zoals accordeon, trompet, bariton, keyboard, akoestische/elektrische gitaren, bas en drums, maar ook ongewone "instrumenten", zoals vuilnisbakken, didgerido , alpenhorn e.d. Sommige nummers blinken uit door de ongerepte, pure sound van de band; men kan dus eveneens een "a capella" of "unplugged" set verwachten. Hoe dan ook, een optreden van Aischzeit is op z’n minst 'vlammend' te noemen, letterlijk en figuurlijk!

 

Wilt u ook Aischzeit boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Speeltijd

4 x 75 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed