Last minute Schlagerartiesten boeken!

Ben er snel bij!

 

Ben je nog last minute op zoek naar Schlager artiest? Heeft de Duitse feestzanger net geannuleerd? Toch nog effe snel een Apres-Ski DJ regelen? Makkelijker gezegd dan gedaan..
Maar er is eerste hulp!

Oktoberfestbands.nl kan je in dat geval snel helpen! Als één van de weinige gespecialiseerde artiestenbureaus op dit vlak hebben zij goede contacten met zowel artiesten alsook met andere gespecialiseerde agenten. "Hoewel de zomer net in zijn afrondende fase is, stromen de last minuten aanvragen binnen" zegt Maikel, medewerker bij Oktoberfestbands.nl. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we gelukkig toch nog vaak onze klanten voorzien van een passende artiest. Soms moeten er concessies gedaan worden ten aanzien van tijdstip of budget, maar over het algemeen kunnen we onze klanten in 90% van de gevallen uit de brand helpen".

Geen Wonderen
Alhoewel, het artiestenbureau kan overigens geen wonderen verrichten. Aanvragen voor bands zijn lastiger in te vullen. Helaas zijn er meer aanvragen dan dat er Oktoberfest bands zijn. In uitzonderlijke gevallen biedt onze buitenlandse partner dan wel eens uitkomst met een Duitse feestband, maar ook daar zijn de agenda's volgeboekt. Lang nadenken wordt dan vaak niet beloond; de artiest is dan vaak al elders geboekt.

Toenemende vraag
De Traditionele Oktoberfesten vinden steeds meer plaats in Nederland en België, waarbij we het concept uit München graag van onze Oosterburen kopiëren. Zo vinden de meeste oktoberfesten in Nederland ook plaats in een typische feesttent of wordt een zaal of kantine compleet omgetoverd zodat er toch een Duitse tentsfeer ontstaat. Het personeel is gekleed is gekleed in originele klederdracht; lederhosen voor de heren met een gekleurd ruiten hemd en dirndls voor de dames. Dit wordt uiteraard ook van de bezoekers verwacht. Vervolgens kan deze zijn hart ophalen in een avond vol oktoberfestmuziek, halve liter pullen met bier, een Duits buffet met pretzels, bratwurst met sauerkraut, halve haan en Lebkuchen (de typische peperkoeken hartjes met tekst).

Muziek
Vervolgens begint de avond (vaak) met een blaaskapel, waarna een Oktoberfest DJ het roer overneemt. Na het aanslaan van het eerst vat bier kan de avond beginnen. Dan is het de beurt aan een echte Oktoberfestband of Duitse feestband! In de pauze van de band is het de beurt aan een leuke schlagerzanger of zangeres en is het feest compleet.

Snel hulp nodig?
Eerste Hulp bij Lastminute Aanvragen nodig? Neem dan snel contact met ons op en wellicht kunnen we u nog helpen aan een leuk programma, Duitse feestband, Schlagerzanger of Apres-ski DJ! Neem daarom snel contact op met ons kantoor via nummer 085-0605706 of mail naar info@oktoberfestbands.nl

Wij helpen je aan de juiste Schlagerartiest!

Alle Schlagerartiesten en Schlagerbands onder één dak!

Lees verder...

Last minute Schlagerartiesten boeken!

Ben er snel bij!

Lees verder...

Duitse artiesten boekt u ook bij ons

Duitse zangers boek je nu bij Oktoberfestbands.nl

Lees verder...

10 redenen om een Oktoberfest te organiseren

iedereen houdt van een feestje

Lees verder...

Duitse feestband of Oktoberfeest band boeken?

Alle bands voor uw Oktoberfest, Oktoberfeest of Duitse feestavond

Lees verder...
Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed