Wij helpen je aan de juiste Schlagerartiest!

Alle Schlagerartiesten en Schlagerbands onder één dak!


Alle Schlagerartiesten onder één dak bij Oktoberfestbands.nl
Oktoberfestbands.nl is ‘the place to be’ indien je van je Duits feestje ook een écht Oktoberfest wilt maken!
Bij ons vind je alle Duitse artiesten, Schlagerzangers en zangeressen, Oktoberfest artiesten en Duitse feestacts bij elkaar en kun je makkelijk een keuze maken uit ons overzichtelijk portfolio! Het beste aanbod van Duitse feestartiesten en schlagerartiesten hebben we voor je op onze website verzameld. Niet alleen vindt je bij ons de beste Schlager DJ'sOktoberfestbands en Duitse feestbands, maar ook alle Duitse feest artiesten (zowel uit Nederland én Duitsland) die solo optreden. Oktoberfestbands.nl biedt je het grootste aanbod aan schlagerartiesten!

Bij Oktoberfestbands.nl kun je uiteraard terecht voor het inhuren of boeken van losse schlagerbands of schlagerartiesten, maar ook voor een complete avond, evenement of festival ben je bij ons aan het juiste adres! Voor vele opdrachtgevers verzorgen wij het complete artiesten programma. En niet enkel in oktober; wij staan het gehéle jaar voor je klaar!

Hét Oktoberfest Artiestenbureau van Nederland
Oktoberfestbands.nl heeft inmiddels een betrouwbare en professionele reputatie opgebouwd. Al onze medewerkers zijn zelf muzikant (geweest) in Duitstalige formaties. Derhalve kunnen wij je als geen ander adviseren over de juiste inzet van onze schlagerartiesten! Wat dacht je van Helene Fischer Tribute, Dieter Koblenz, Die Powerhosen, Claudia Ansel, Alpenparty, Micki Düse, Walter Ego, Palemiger Spatzen en veel meer Oktoberfest artiesten! 
Kies je voor een artiest uit Duitsland en Oostenrijk? Wij regelen graag de boeking en alle facilitaire aangelegenheden eromheen. Wij zijn als erkend boekingskantoor volledig op de hoogte van alle regels en wetten rondom het inhuren van een buitenlandse artiest. Ook spreken onze medewerkers allen vloeiend Duits waardoor wij de -vaak onduidelijke- buitenlandse contracten makkelijk voor u kunnen vertalen. 


Contact opnemen met Oktoberfest Artiestenbureau ‘Oktoberfestbands.nl’
Bereik ons gemakkelijk via telefoonnummer 085-0605706 voor meer informatie over de schlagerzanger, duitse zangeres, act of oktoberfestband van jouw keuze. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@spam-protectoktoberfestbands.nl of ons contactformulier gebruiken. Wij reageren altijd binnen 24 uur!

 

Bands of schlagerartiesten boek je makkelijk, eenvoudig én voordelig bij Oktoberfestbands.nl

Wij helpen je aan de juiste Schlagerartiest!

Alle Schlagerartiesten en Schlagerbands onder één dak!

Lees verder...

Last minute Schlagerartiesten boeken!

Ben er snel bij!

Lees verder...

Duitse artiesten boekt u ook bij ons

Duitse zangers boek je nu bij Oktoberfestbands.nl

Lees verder...

10 redenen om een Oktoberfest te organiseren

iedereen houdt van een feestje

Lees verder...

Duitse feestband of Oktoberfeest band boeken?

Alle bands voor uw Oktoberfest, Oktoberfeest of Duitse feestavond

Lees verder...
Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed