Boek Die Orginal Maaskapelle bij Oktoberfestbands.nl

Die Orginal Maaskapelle boeken

Die Orginal Maaskapelle boeken of inhuren doet u hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Die Orginal Maaskapelle.


Die Original Maaskapelle komt uit het Limburgse maasdorp Wessem.
Het is een van de oudste en bekenste blaaskapellen uit Nederland. Opgericht in 1952 en staat al meer dan 30 jaar onder leiding van zanger en tenorist Bert Adams uit Hunsel. Bekend van radio en televisie en heeft de kapel reeds 7 CD's en een DVD uitgebracht.
De Maaskapel zoals men de kapel in de volksmond noemt is een blaasorkest dat zich onderscheidt van andere kapellen door hun gevarieerd programma. Hierdoor is ieder feest ook echt een feest. Ze beschikken zelfs over een heuse fanclub met meer dan 300 leden. Hun moto is dan ook 'muziek is niet het spelen van noten maar spelen mét de noten!


Wilt u ook Die Orginal Maaskapelle boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Speeltijd

In overleg

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed