Boek Die Orginal Alpengeier bij Oktoberfestbands.nl

Die Orginal Alpengeier boeken

Die Orginal Alpengeier boeken doet u hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Die Orginal Alpengeier.


Stel: je bent bezig met de organisatie van een Oktoberfest of Bierfest en je bent niet echt op zoek naar een band, ook geen blaaskapel, maar iets wat er tussenin zit.
Een formatie die gespecialiseerd is in echte Oktoberfest muziek met directe invloeden uit Tirol. Dan kom je al snel uit bij Die Orginal Alpengeier!
Deze 5 enthousiaste en geroutineerde muzikanten kennen de klappen van de zweep.
Zij hanteren een échte Zuid Duitse / Oostenrijkse bezetting; steirische harmonica, clarinet, accoustische gitaar, trompet en euphonium, en maken hiermee de meest fantastische en originele Oktoberfest nummers. Alsof ze zó uit Tirol zijn weggelopen.
In werkelijkheid betreft het een mix van Nederlandse en Duitse muzikanten die deze oberkrainer muziek meer dan evenaren! Doch, al zijn ze met hun vijven, hun repertoire omvat meer dan alleen oberkrainer hits; ook volksstümlich, rock, pop en golden oldies is hun niet vreemd.

 

Wilt u ook Die Orginal Alpengeier boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Die Orginal Alpengeier boeken, Die Orginal Alpengeier inhuren, oberkrainer Die Orginal Alpengeier, blaaskapel Die Orginal Alpengeier, orkest Die Orginal Alpengeier boekingen Die Orginal Alpengeier, prijs Die Orginal Alpengeier, artiestenbureau Die Orginal Alpengeier, artiestenburo Die Orginal Alpengeier

Speeltijd

In overleg

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed