Boek Die Heitere Kapelle bij Oktoberfestbands.nl

Die Heitere Kapelle boeken

Die Heitere Kapelle boeken of inhuren doet u hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Die Heitere Kapelle.

 

Die Heitere Kapelle bestaat uit een groep van ca. 20 enthousiaste muzikanten.  Zij spelen veel op Tiroler festivals, Oktoberfeesten en alle andere duits gerelateerde feesten. Het repertoire bestaat ondermeer uit Egerländer en Tsjechische muziek.  Voor de vocale nummers beschikken ze over een zanger en een zangeres, zodat ze zich niet hoeven te beperken tot het puur instrumentale werk. Ook de bekende tiroler après-ski klanken zijn een onderdeel van hun repertoire met walsen, foxtrot en de diverse pop-ritmes. Kort om, deze Kapel is een aanwinst voor ieder gezellig feest!

 

Wilt u ook Die Heitere Kapelle boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!


Keywords:

Die Heitere Kapelle: Die Heitere Kapelle huren, Die Heitere Kapelle inhuren, Die Heitere Kapelle boeken, boekingen Die Heitere Kapelle, artiestenbureau Die Heitere Kapelle, artiestenburo Die Heitere Kapelle, prijs Die Heitere Kapelle, boekingskantoor Die Heitere Kapelle

Speeltijd

in overleg

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed