Boek Die Edelweisskapelle bij Oktoberfestbands.nl

Die Edelweisskapelle boeken

Die Edelweiskapelle boeken of inhuren doet u hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Die Edelweiskapelle.

 

Sinds 1990 beschikt Die Edelweisskapelle over originele Zwitserse alphoorns. Deze in Nederland unieke hoorns zijn door een Zwitserse Alphoornbouwer - de heer Julius Emmenegger uit Eich - met de hand vervaardigd en zijn te beluisteren tijdens optredens van Die Edelweiskapelle. Door de jaren heen zijn naast de vele uitvoeringen in Nederland en België ook diverse optredens verzorgt in Duitsland, Oostenrijk en zelfs in Frankrijk. Deze kappel heeft traditie zeer hoog in het vaandel staan. De kapel brengt originele Egerländer- en Böhmische muziek ten gehore en verzorgt jaarlijks diverse optredens in binnen- en buitenland.

 

Wilt u ook Die Edelweiskapelle boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Die Edelweisskapelle: Die Edelweisskapelle huren, Die Edelweisskapelle inhuren, Die Edelweisskapelle boeken, boekingen Die Edelweisskapelle, artiestenbureau Die Edelweisskapelle, artiestenburo Die Edelweisskapelle, prijs Die Edelweisskapelle, boekingskantoor Die Edelweisskapelle

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed