Boek Beierkapel Die Holzers bij Oktoberfestbands.nl

Beierkapel Die Holzers boeken

Beierkapel Die Holzers boeken doet u hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Blaaskapel Die Holzers.

 

Beierkapel Die Holzers bestaat uit 12 enthousiaste muzikanten, en net als vele huidige blaaskapellen, ooit begonnen als boerenkapel. Na een aantal jaren maakte de kapel een ommezwaai naar de Beierse Blaasmuziek, mede doordat er nauwe contacten waren met de bekende Ernst Mosch. Het repertoire veranderde al snel in de Bömische en Egerländer muziek. De laatste jaren heeft het orkest een duidelijke verjonging doorgemaakt door nieuwe aanwas. Hiermee kan de huidige bezetting een 100% feestgarantie bieden en is daardoor te gast op vele evenementen in binnen- en buitenland. De kapel is ondermeer in te zetten op Oktoberfesten, Beierse feesten, Tiroler avonden.


Wilt u ook Die Holzers boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Blaas kapel Die Holzers boeken, Blaaskapel Die Holzers boeken, Die Holzers inhuren, optreden Die Holzers, prijs blaaskapel Die Holzers

Speeltijd

in overleg

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed